Najava 17. kola 3. HNL Zapad

Va subotu u 15:30h na Mavrince prihaja Pazinka. Treći protiv četvrtog, dvije momčadi koje, ne da nisu poražene ovo proljeće nego za poraz ne znaju zadnjih 8 utakmica. Gruevski protiv Brajkovića, glavni sudac, Ivan Bebek. 17. kolo treće HNL zapad uz izravan prijenos na našem youtube kanalu i na Novinet kanalu.

Utakmicu su najavili dokapetan Marko Miculinić, kondicijski trener Azuz Simcich i glavni trener Dušan Gruevski.

“Mislim da neće biti lako, oni su odlična ekipa, zaredali su dosta dobrih rezultata, to ih je diglo na ljestvici. Nadam se da će vrijeme poslužiti i očekujem našu pobjedu.” – rekao je Marko Miculinić.

Najnovije pojačanje ove godine zasigurno je kondicijski trener, Azuz Simcich, vrhunski profesionalac koji je trenirao najveće tenisače i sportaše svijeta, trenutno trenira i Karolinu Pliškovu, osmorangiranu na WTA ljestvici.

“S novom upravom i novim pojačanim stručnim stožerom došao sam pomoći Grobničanu. Imamo visoko postavljene ciljeve, ova polusezona poslužiti će nam kao faza prilagodbe.” – kaže Azuz.

Dušan Gruevski koji je zbog bolesti bio odsutan cijeli tjedan uoči utakmice u Bujama konačno se vratio na travnjak, a također je pohvalio svoju pomoćnu trenericu Dunju Štokan kako je pripremila momčad bez njegovog prisustva.

“Mislim da će to biti jedna tvrda utakmica, radi se o čvrstoj momčadi koja ima iskusnog trenera, zadnjih 7 kola nisu izgubili, vidi se da je Pazinka stvarno jedna ozbiljna momčad, očekuje nas težak posao.” – rekao je Dušan Gruevski.

Donosimo vam i kompletnu najavu na našem youtube kanalu, više u prilogu ispod.

Vidimo se na tribinama!