Do subote pripreme u Medulinu, Stilinović složio 4-5 treninga dnevno

Do subote pripreme u Medulinu, Stilinović složio 4-5 treninga dnevno: Samo rad, u radu je spas!

Prva momčad Grobničana je svoje najdraže vizure Mavrinci i naš Grobnik na šest dana zamijenila – istarskim ambijentom. Prvotimci su na pripremama u Medulinu u okviru kojih će odigrati i dvije pripremne utakmice.

U srijedu od 11 sati u Medulinu s gruzijskim drugoligašem Kolkheti Khobi, a na dan povratka (u subotu) stat će se u Poreču na prijateljsku utakmicu s Jadranom, od 14 sati.

Među Crvenima više nisu Ganci Aboosah i Prince, a priključeno je nekoliko mladih igrača koji će se kroz pripreme pokušati nametnuti šefu struke Predragu Stilinoviću i njegovom stožeru kojem se priključio i Tomica Veljačić koji je sa Stilinovićem sjajno surađivao još u kostrensko doba, u Pomorcu.

Medulin pruža vrhunske uvjete za pripreme, a struka radi s – 25 igrača:

Dino Curać, David Hlača Gruevski, Carlo Berković, David Golić, Marino Matković, Tin Jurica, Marko Ravlija, Domagoj Prpić, Andre Franković, Filip Batarelo, Duje Ušalj, Borna Kovačević, Antonio Galešić, Karlo Valjan, Bleond Rexhepi, Luka Mikulica, Franko Bosančić, Domagoj Prtenjača, Erik Šafarek, Petar Vukajlović, Mandaw Sylla, Osman Sejranić, Ivan Rupčić, Karlo Milinović i Dražen Pilčić.

Stilinović je, u svom stilu, složio istinski žestok program od četiri-pet treninga dnevno koji počinje ustajanjem u 7 sati, a završava ‘padanjem u krevete’ nešto iza 22 sata.

  • Kad Mbappe, Messi ili Ronaldo dignu majicu, ča se vidi? Savršeno istrenirani atlete. A to sigurno nisu postigli ležanjem i(li) ljenčarenjem nego napornim, upornim i svakodnevnim radom. Rad, rad i samo rad. U radu je spas! – govori Stile u Medulinu.
  • Imamo jako puno mladih igrača koji, ako žele nešto napraviti u nogometu, imaju jako puno silnog prostora za napredak. I u fizičkom, i tehničko-taktičkom, i psihološkom i u socijalnom smislu. Za to treba veliki broj ponavljalja u svim trenažnim procesima, od nogometnog travnjaka preko teretana do bazena i opuštanja – zaključio je Stilinović.

Najbolji strijelac u povijesti kluba, legendarni golgeter Dražen Pilčić, zbog privatnih obveza radu s momčadi priključuje se u poslijepodnevom dijelu treninga.